Predpisi in vzorci obrazcev za izvedbo preverjanja

 Predpisi in vzorci obrazcev za izvedbo preverjanja-pregledov in meritev zahtevnih električnih inštalacij, ozemljitev in strelovodov (LPS)...

Veljavni predpisi so: Pravilnik o zaščiti stavb pred delovanjem strele (Uradni list RS, št. 28/09, 2/2012), Pravilnik o zahtevah za nizkonapetostne električne inštalacije v stavbah (Uradni list RS, št 41/09, 2/2012),

KAKŠNI SO ROKI ZA REDNE PREGLEDE IN MERITVE, KDO JE ODGOVOREN ZA VZDRŽEVANJE, predlogi so v Tabeli redno preverjanje in meritve-priloga PDF!

Nekaj informacij naročniku preverjanja elektroinštalacije, zaščite pred strelo (strelovodov)-LPS, v prilogi- Izvedba preverjanja-PREGLED IN MERITVE ELEKTROINŠTALACIJ, STRELOVODOV...PDF! 

Vsebina merilnega protokola o preverjanju električne inštalacije in zaščite pred strelo je določena s predpisi in standardi, vorec si oglejte TUKAJ!

Za Trafo postaje, PV-sončne elektrarne in druge EE naprave in objekte nudimo redno preverjanje ozemljitvenih sistemov, ozemljil, NN električnih inštalacij, strelovodov, SPD naprav..., meritve napetosti dotika in koraka v industrijskih TRAFO POSTAJAH! LASTNIKI ELEKTROENERGETSKIH NAPRAV (TRAFO POSTAJE, SONČNE ELEKTRARNE, POLNILNE POSTAJE ZA ELEKTRIČNE AVTOMOBILE...) v veljavi so novi tehniški predpisi z veljavo od januarja 2016!

Za naročilo ali informacije nas kontaktirajte: E-pošta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali GSM: 041739197.

nazaj

Kontakt

Naziv:
ELEKTRO IVANČIČ, elektro meritve in inštalacije d.o.o.
Naslov:
Ulica 5. prekomorske 9
SI-2250 PTUJ, Slovenija
Telefon:
041 739 197
E-Pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
   

 

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com