Periodično vzdrževanje-pregledi in meritve električne inštalacije, ozemljitev, strelovodov, prenapetostnih zaščit, RCD (FID) stikal...

OBVEZNOSTI LASTNIKOV STAVB, OBJEKTOV IN ELEKTRO ENERGETSKIH NAPRAV JE REDNO IN PRAVOČASNO VZDRŽEVANJE:

Periodično vzdrževanje-pregledi in meritve električne inštalacije, ozemljitev, strelovodov, prenapetostnih zaščit, RCD (FID) stikal, električne opreme in naprav...

Vse električne inštalacije v stavbah in drugih objektih morajo biti redno preverjene v skladu spredpisi v R.Sloveniji, redni pregledi in električne meritve, preverjanje električnih inštalacij, meritve zaščite pred strelo, meritve ozemljitev, pregledi in meritve električnih naprav spada v vzdrževanje, redno vzdrževanje lahko zagotovi varne inštalacije in dolgo življensko dobo... Lastnik, oziroma uporabnik električne inštalacije je odgovoren za varnost in redno preverjanje električnih inštalacij in inštalacij zaščite pred strelo-strelovodov in prenapetostnih zaščit!

Odgovornost in roki za preverjanje električne inštalacije in zaščite pred strelo v letu 2016, določimo iz tabele-priloga PDF! Redni pregled in meritve električne inštalacije je potrebno opraviti tudi v stanovanju po vsaki zamenjavi uporabnika (prodaja, najem...), lastnik stanovanja mora izročiti novemu uporabniku VARNO električno napeljavo. Sončne elektrarne-elektro energetske naprave in napajalne postaje za električne avtomobile-EVS je potrebno redno nadzorovati in izvajati preiskuse dovanja zaščitnih naprav za varnost ljudi in premoženja.

Za naročilo ali informacije nas kontaktirajte: E-pošta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali GSM: 041739197.

nazaj

Kontakt

Naziv:
ELEKTRO IVANČIČ, elektro meritve in inštalacije d.o.o.
Naslov:
Ulica 5. prekomorske 9
SI-2250 PTUJ, Slovenija
Telefon:
041 739 197
E-Pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
   

 

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com