Preverjanje-pregledi, preskusi in meritve električnih inštalacij

Pregledi in Meritve električnih inštalacij

Preverjanje električnih inštalacij pomeni pregled, preskus in meritve električnih inštalacij, njihove opreme in naprav, ter izdelavo merilnega zapisnika skladno s veljavnimi predpisi. Lastniki in uporabniki objektov, električnih inštalacij in naprav so odgovorni za varnost, zanesljivost in kakovost električnih inštalacij, ter priključene opreme. Odgovornost in roki za preverjanje električne inštalacije in zaščite pred strelo, določimo iz tabele PERIODIKA - priloga PDF.

Preglede in meritve izvajamo za ZAHTEVNE in MANJ ZAHTEVNE ELEKTRIČNE INŠTALACIJE, glede na vrsto stavb in objektov izvajamo preverjanje za vse vrste objektov-tudi za inženirske objekte, za elektro energetske objekte in naprave kot so Trafo postaje, elektrarne, kablovodi do 5 kV, preglede in meritve za inštalacije v  industriji, za tehnološke naprave... za preverjanje električne inštalacije v (Ex) eksplozijsko ogroženih območjih smo dodatno usposobljeni in imamo pridobljeni ustrezni certifikat.

Za naročilo ali informacije nas kontaktirajte: E-pošta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali GSM: 041739197.

nazaj

Kontakt

Naziv:
ELEKTRO IVANČIČ, elektro meritve in inštalacije d.o.o.
Naslov:
Ulica 5. prekomorske 9
SI-2250 PTUJ, Slovenija
Telefon:
041 739 197
E-Pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
   

 

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com