Projektna dokumentacija-zapisniki o pregledu in meritvah-preverjanje, meritve, obrazci...

Po opravljenih pregledih, preizkusih in meritvah izdelamo merilna poročila in zapisnike v skladu z veljavnimi predpisi, oziroma po zahtevah iz standardov, oziroma izdelamo ustrezne obrazce po zahtevah naročnika. Tehnična dokumentacija o ozemljilu in ozemljitvenem sistemu v skladu s TSG (tehnična smernica) in SIST EN 62305 (standardi), mora biti izdelana in predana merilcu za potrditev skladnosti in za izdelavo končne ocene o skladnosti s pravilnikom o zaščiti pred strelo, ter pravilnikom o NN električnih inštalacijah. Lastnikom in uporabnikom električnih inštalacij priporočamo zamenjavo vseh RCD-FID stikal, ki so izdelana pred letom 1995 (RCD naprava mora ustrezati standardom IEC / EN 61008, 61009-1…). Kako preiskusimo zaščitno tokovno stikalo - RCD napravo (FID stikala, KZS stikala...), za pomoč je obrazec. Obrazec za preiskus zaščitnega tokovnega stikala - RCD naprave (PDF)

Vzorci nekaterih obrazcev za preglede in meritve (so v pripravi):

  • Električnih inštalacij v stavbah, tehnoloških linijah, električnih strojih, napravah, meritve ozemljitev, meritve ozemljil in zaščite pred strelo...
  • Električna in požarna varnost na sončni elektrarni. (v pripravi)
  • Zapisnik o preverjanju nizkonapetostne električne inštalacije v stavbah! (v pripravi)
  • Poročilo o preverjanju zaščite pred strelo! (v pripravi)

Za več prenosov glej predpisi in obrazci!

 

Za naročilo ali informacije nas kontaktirajte: E-pošta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali GSM: 041739197.

nazaj

Kontakt

Naziv:
ELEKTRO IVANČIČ, elektro meritve in inštalacije d.o.o.
Naslov:
Ulica 5. prekomorske 9
SI-2250 PTUJ, Slovenija
Telefon:
041 739 197
E-Pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
   

 

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com